¨


omdömen

McDonald's Brändåsen
 
Bra mat men servicen är inte alltid på topp när man får fel beställning. (har hänt ett flertal gånger)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
The Body Shop
 
Bra produkter som är både och bra och doftar hur gott som helst! personalen är alltid trevlig vilket är ett stort plus!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Esprit
 
Fina och moderiktiga kläder. Jag kan tycka att det är synd att produkterna inte är anpassade för yngre människor och ungdomar.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
nelly.com
 
Jag beställde 4 klänningar och fick två stycken efter några dagar, men pga lagerflyttning tog det ca 2 veckor för den 3e och 4 veckor för den 4e klänningen. annars är det fina kläder och bra priser!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
 
 

bubbleroom.se

Vill du shoppa snabbt, enkelt och tryggt på Internet så kan jag rekommendera sidan bubbleroom! Den är inte lika känd och stor som Nelly.com men den har liknande kläder. Det positiva med att handla på mindre kända sidor är att varorna inte tar slut lika fort och att det oftast finns fler storlekar kvar. Just nu pågår en stor sommarrea med massor utan prissänkta produkter. Skynda er dit innan det tar slut! Dress of the day är också någonting unikt för Bubbleroom. Det innebär att varje vardag så har de en klänning nersatt till det lilla priset 199 kronor. Kanske behöver du en ny bikini? Det kan du såklart också hitta hos bubbleroom. De erbjuder också snygga kläder till män om du är av det könet eller om du tycker att det är dags för pojkvännen att byta stil! Just nu får du fri frakt om du shoppar över 800 kr så det är bara att hugga in.
.
 
stor sommarrea på bubbleroom med upp till 30 procents rabatt skyda fyndaBubbleroom

Long time no see

hejsan! är ni chockade av att se inlägg från den här bloggen? isf är ni inte de enda. Jag vet inte ens varför jag gör det här men jag kan ju lika gärna börja redan nu och säga att jag antagligen aldrig kommer blogga så mycket som jag gjorde en gång i tiden.

-
Men som ni såg i Maj så var jag i Stockholm och hängde utanför One Directions studio i typ 5 timmar och sen fick jag äntligen se dem.
-
I torsdags tog jag Hanna & Frida tåget ner till Grebbestad och hade en grymt rolig helg. Jag la ju upp några videor förut som ni kan titta på. Bilder kanske ni också kan få om ni är snälla. Men nu orkar jag inte skriva mer hejdå!

Våra äventyr i Grebbestad

En video jag satte ihop med lite olika snuttar av våra äventyr i Grebbestad


På tåget hem

 


RSS 2.0